online pokies - játék a neten - gambling guide - casinos - poker

 Angoltanár
Services

Exams

Samples

Hints

Links


Do you know what these words mean? crash course,

nail artist,

cupboard love,

hanky-panky,

white lie,

insurance policy?

 

Translate into English!

1., Az ajtó nem akar kinyílni.

2.,A kocsidra ráférne egy mosás.

3., Mit gondolsz hol lakik?


üzleti angol

 

This page is about games online - software and its impact on childrens' behaviour. Kids may leran a lot from games but may suffer serious mental damage if parents let them overuse game.


A PC / számítógépes játékok hatása

Egyszerre áldás és kárhozat is az online játszható és PC játékok tömkelege....

Statisztikákból lehet tudni, hogy a számítógép előtt eltöltött idő jelentős részét a PC játék vagy online játékok teszik ki. Ez a tény önmagában nem is lenne baj....

Vannak vitathatatlan előnyei a számítógép szórakozásra használt moduljai közül. A játék önmagában jó dolog - kikapcsol, eltereli a figyelmet az aktuális problémákról. Sokan órák hosszat töltenek a gép előtt - észre sem veszik az idő múlását, annyira belélik magukat a játékba.

Sok játék demoját is meg lehet nézni - a trailer-ek mellett sok más magyarnyelvű video is elérhető a mozivaszon.eu oldalon

Bizonyos készségek, képességek jól fejleszthetők a géppel - gondoljunk csak a sok szimilációs képzésre (pld pilóták) illetve a különböző konzolok segítségével számítógépen is sok PC games nyújt valósnak tűni szimulációkat. Mégiscsak jobb egy autós, versenyzős szoftver mint a való életben agresszíven vezetni az utakon. Igaz, itt következmények nélkül lehet garázdálkodni, ami viszont az életben nem megy simán - talán visszahat a konkrét vezetési szokásokra is.


Az online játék nem játék?


A szabadidő ilyen eltöltése kártékony is lehet - sokan nem esznek, nem mozognak - annyira leköti őket a számítógépes játék. Sok játék erőszakos jellegű - meg kell ölni a szőrnyet vagy a pusztítás maga a cél. Amíg csak játék, addig nem is baj ez, gondolhatnánk. Ismerős az erőszakos jelenetek alkalmazása a tv vagy mozi filmekből? Sokszor hallani viselkedés mintákról melyeket egy film vagy játék inspirál...

Persze nem csak erőszak és gátlástalanság szedhető össze a játékszoftverek gyakori használata során. Vannak egészen hasznos, erőszakmentes játékok (logikai, stratégiai, ügyességi játék). Azért az alap probléma a készségfejlesztésen túl itt is fennáll - túlzásba lehet vinni a gépezést - ami azzal jár, hogy sok más hasznos cselekvésből egyszerűen kizárjuk magunkat. A sylvainian families játékok ártalmatlanok, senkinek nem ártanak...

Játékletöltés - Ingyen játék

Bizony az online játékok keresettek és a szórakozási lehetőséget nyújtó szoftver vagy demo változatok kifogyhatatlannak látszanak. Sokan az ingyenes játékokra (illetve feltört kódú) hajtanak, de vannak már játék webshop oldalak, ahol meg lehet vásárolni a szoftvereket legálisan.

Játékos konklúzió

Van vitathatatlan hasznossága (készségfejlesztés) a játékszoftver programoknak. A hátrányai jóval összetetteb és árnyaltabb képet mutatnak. Megszálott játékossá válás szociális (nem tartjuk a kapcsolatot a környezetünkkel), társadalmi (megváltozik hozzáállásunk a dolgokhoz, újfajta szokások rabjai lehetünk, illegális tartalmak letöltése) és egészségügyi (kevés mozgás, rendszertelen étkezés, minta másolás, monitor sugárzása) gondokat okozhat.

Játszani jó - de csak ésszerű keretek között...

//////////////////////*************\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\


Karácsonyra, névnapra, szülestésnapra kitűnő ajándék a lego. Népszerű lego játékok online webáruháza várja az érdeklődöket!

Presentations, meetings, negotiations, telephoning,
letter writing, socializing,
memos
and reports.

 

 websas.hu


Businessenglish.uw.hu -Játék elemzés - Játszani, csak okosan...
 
Kereső optimalizálás: 2008