MŰKÖRÖM -- ALAKFORMÁLÁS -- LÚGOSÍTÁS -- SZŐRTELENÍTÉS -- DENTIST -- BABA

 

angol tanar


Angoltanár
Services

Exams

Konyhabútor
Dental care

Samples

Hints

Takarítás

Links


Do you know what these words mean? crash course,

nail artist,

cupboard love,

hanky-panky,

white lie,

insurance policy?

 

Translate into English!

1., Az ajtó nem akar kinyílni.

2.,A kocsidra ráférne egy mosás.

3., Mit gondolsz hol lakik?


üzleti angol


FOGYÁS - A PH CSODA ÉS A SAV-BÁZIS EGYENSÚLY

Manapság egyre népszerűbb a phcsoda néven emlegetett zöld ital a SuperGreens az Innerlight cégtől Amerikából - a lúgosítás új zászlós hajója. Az egészség megőrzés fontos...

Számos közismert ember is beszámolt már a ph csoda termékkel tapasztalt sikereiről - első sorban a fogyás területén, de általános energetizáló tulajdonsága sokaknak erőt és reményt ad.

Méregtelenítő savtalanító lúgosító zöld ital

A sav-bázis egyensúly helyreállítása mellett a méregtelenítés funkció jelentősen tehermentesíti a szervezetet és a savtalanítás révén számos betegség tünetei megszünnek.

A phcsoda sokaknak segít...

A lúgosítás persze nem új keletű dolog - a termék viszont nagyban hozzá járúl az egészséges étrend sav-bázis egyensúlyának fenntartásához és jótékony a méregtelenítés következtében a fogyás és számos betegség (cukorbaj, allergia) megelőzésében, a tünetek enyhítésében. a fogyókúra egy másik módja az úgynevezett mezoterápia - hatását sejtszinten képes kifejteni.

Lúgosítás - méregtlenítés más módon

Nem csak a zöld ital képes savtalanítani a szervezetet. A zöldségek fogyasztása, Kakun víz és a Basica termékcsalád is kínál termékeket. az is sokat segít, ha nem fogyasztuk sok sajtot, húst és szénsavas üdítőket.

Nu skin - Lifepak - Pharmanax

Már 4 éve Magyarországon az egyre sikeresebb Pharmanax LifePak termékek. Multivitamin, omega-3 zsírsav, g3 gyümölcslé, bőrápóló és arcápoló kozmetikumok mlm rendszerben.

Érszűkület - Szívinfarktus

Érszűkület megelőzése sonoterápia segítségével - magasvérnyomás és a szívinfarktus kockázatának csökkentése klinikailag igazolt új gyógymód. Érkezelések, seprűvéna kezelés lézerrel illetve rádiófrekvenciás érkezelések Kecskeméten a Stílus Kozmetikánál.

Okkult megközelítés - Ezoteria

A mágus a szerelmi gondokat is feltárja és megoldja.Jóslás - egy mágus a fekete vagy fehér mágia legkülönbözőbb formáival segíthet életeden!

Botox feltöltés

Modern világunk sok lehetőséget ad a ráncfelttöltés területén. Ilyen pld a botox injekciók. Biztonságos viszonylag tartós eredményeket hoz. Botox kezelések Budapesten a nagykörúton...

*********

Fordítás -Tolmácsolás - Reklámfelület

Üzleti angol - Vizsgára felkészítés - Alapozás - Szintentartás

angol tanítás nyelvvizsga infókoptimalizalas


Probálta már?
A leszokás a dohányzásról nem mindig könnyű. Tegyen érte!!

angol tanár

 websas.huBusinessenglish.uw.hu. phcsoda zöld ital - lúgosítás, savtalanítás, fogyókúra - méregtelenítés - ph csoda